CZ | EN | DE | PL
titulní strana kam v Liberci ubytování v okolí recenze hostů odkazy
HODNOCENÍ HOSTŮ

HODNOCENÍ HOSTŮ

Na této stránce vám nabízíme hodnocení původního hotelu psané těmi nejpovolanějšími, samotnými hosty.

Budeme Vám velmi vděční podělíte-li se i Vy o Vaše zkušenosti s pobytem u nás.


Jiří Kostečka

Termín: 6. 12. 2015

Typ pokoje: De Luxe

tel.: 776306451

datum vložení: 17.12.2015 17:19

Vybrali jsme si tento hotel pro svatební cestu, protože jsme v něm již v minulosti mnohokrát přebývali. Personál pro nás přichystal krásné uvítání včetně šampaňského a slavnostně vyzdobeného pokoje. Velmi milé!
Rádi se sem budeme nadále vracet a děkujeme za báječnou pohostinnosti a přívětivost recepčních.
Velmi oceňujeme i unikátní způsob podávání snídaně a možnost kdykoli si během pobytu připravit horký nápoj.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Natalia

Termín: 26.11-28.11.2015

Typ pokoje: Standartní dvoulůžkový

datum vložení: 01.12.2015 19:14

nto hotel je bez jediné chybičky! Pokoje čisté, moderní, na kazdem pokoji xbox, satelit, možnost zapůjčení filmů. Snídaně jak v luxusním hotelu, obrovský výběr. Možnost dovozu pizzy až na pokoj zdarma! Naše auto bylo zamčené za branou, mohli jsme auto pozorovat na televizi v pokoji! Je zde i k dispozici samoobslužná lednička, která je k dispozici nonstop a najdete zde jak minerálky, tak.piva, ale i sladkosti, chipsy atd. Personál se choval úžasné, stálý usmev na tváři, ochota! Mohu jen a jen doporučit!

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Lucie Burešová

Termín: 18.-20.10

Typ pokoje: deLuxe

tel.: 773120990

datum vložení: 24.11.2015 10:43

Dobrý den, s vaším hotelem a službami jsme byli s přítelem nad míru spokojeni. Užili jsme si krásný víkend, snídaně byly skvělé a pokoje krásně čisté a vybavené. Určitě uvažujeme o další návštěvě!

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Tomáš Kubala

Termín: 21.11.2015

Typ pokoje: family room

tel.: 725003804

datum vložení: 23.11.2015 19:09

Vynikající zázemí pro rodinu které ocení nejen rodiče ale především děti. Krásné, prostorné a velmi vkusně zařízené pokoje. Vstřícný přístup personálu, který vám dá pocit, že jste pro ně vším a jediným úkolem je vyhovět vám! A není to jen pocit, je to realita. A krásné na tom je, že nemusíte být v zahraničí, je vidět že to jde i v Čechách.
Držím palce, i když s vaším přístupem nemusíte mít o hosty žádnou obavu, tak jako já se k vám jistě všichni rádi vrátí znovu.
Děkuji za skvělý zážitek.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Marek Dyjak

datum vložení: 23.11.2015 19:02

Příjemné ubytování v klidném místě.Velmi vstřícná a ochotná obsluha.Byl jsem u Vás několikrát a byl jsem vždy velmi spokojen!

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

JAN SVOBODA

datum vložení: 23.11.2015 13:03

Vynikající ubytování a služby

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Václav

datum vložení: 19.11.2015 11:53

Nadstandartní vybavení pokoje, vše čisté a velmi pěkné. Snídaně výborná s dostatečným výběrem. Personál ochotný a vstřícný. Určitě doporučuji. VW.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

kukačky

Termín: 3 dny

datum vložení: 18.11.2015 19:46

Velmi vkusně zařízený hotel. Jeho vybavení je přizpůsobeno všem věkovým katergoriím. Čistota pokojů, ochota personálu je vysokou známkou profesionality. Krásu podtrhuje úžasný výhled z oken ... co více dodat? snad jen to, že tenhle hotel můžu ze srdce doporučit. My se zde určitě vrátíme.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Michaela

datum vložení: 16.09.2015 11:12

Perfektní ubytování. Všem můžu doporučit. Pokoje jsou krásně vybavené a čisté. Na pokoji televize se satelitem, X-BOX, DVD. Snídaně vynikající. Při další návštěvě se rádi vrátíme a opět využijeme ubytování.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

renata wantuloková

Termín: 13.9.až 14.9.2015

Typ pokoje: rewantulokova@seznam.cz

tel.: 737124840

datum vložení: 14.09.2015 21:25

moc děkuji za velice příjemný pobyt

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

strana  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28

16. 12. 2018 | Albína | výměna odkazů | výměna odkazů | Fénix apartmán Liberec | Všechna práva vyhrazena. | optimalizace pro ubytování Liberec

copyright © 2018 Fénix Hotel Liberec. Publikování obsahu bez souhlasu majitele zakázáno. |