CZ | EN | DE | PL
titulní strana kam v Liberci ubytování v okolí recenze hostů odkazy
HODNOCENÍ HOSTŮ

HODNOCENÍ HOSTŮ

Na této stránce vám nabízíme hodnocení původního hotelu psané těmi nejpovolanějšími, samotnými hosty.

Budeme Vám velmi vděční podělíte-li se i Vy o Vaše zkušenosti s pobytem u nás.


Monika Patzáková

datum vložení: 28.09.2009 08:24

Ubytování je naprosto skvělé, krásný apartmán, příjemné prostředí, příjemní lidé, pro které není nic problém. Úžasné je vybavení pro nejmenší děti - vanička, potřeby k přebalení, hračky apod. Až ohromující jsou různé drobnůstky - papírové kapesníčky, sušák na prádlo, plná lednice a dobrůdky pro mlsouny, jízdenky v recepci...Klobouk dolů před majiteli!!

Pokoje:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Hana F.

Termín: apartmán-září

datum vložení: 23.09.2009 09:04

Moc děkujeme za úžasné ubytování ve velice krásném apartmánu, syna hnedka zaujal dětský koutek,který byl jen jeho, navíc jste tam měli dinosaury,které on miluje, byl úplně nadšený:-)) Služby,které poskytujete jsme nikde v ČR nezažili, vše domyšlené do detailu, dobrůtky, jízdenky atd.:-))) prostě opravdu dokonalé!
Apartmám je veliký,takže pro nás 4 včetně kočárku naprosto super!!!!!!!
Navíc ten výhled na Ještěd...nádhera.
Snídaně opravdu kvalitní, všichni jsme si vybrali a moc si pochutnali:-)
Na apartmánu inclusive káva, caro, dochucovadla...super:-))
Bezvadně vybavená kuchyň:-)
Ještě jednou moc děkujeme za příjemně strávenou dovolenou u Vás a věřím, že jsme u Vás nebyli naposledy:-) + určo budeme doporučovat Váš pension:-)
Mějte se krásně s spoustu dalších spokojených \"turistů\":-)
Hana F. s rodinou

ps.: jediné co bysme možná raději tak v chodbě místo koberce dlažbu či lino.....kvůli kočárku a malým dětem:-)

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Jana Štěpanovská

Termín: červenec 2009

datum vložení: 15.09.2009 14:55

Bydleli jsme v apartmánu, našli jsme tu všecko co jsme potřebovali. Ubytování je na velmi vysoké úrovni, zařízené do nejmenších detailů. Pro rodinu s dětmi ideální. Rozhodně doporučuju !!!

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Manon Peterková

Termín: naposledy - září 2009

Typ pokoje: manon@manonucto.cz

datum vložení: 13.09.2009 21:39

Našli jsme zde vše co si může člověk přát pro příjemný a pohodový pobyt a ještě něco navíc...sem se těšíme a velmi rádi vracíme jako za přáteli.Vše je tak,jak má být.Děkujeme.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

HÁJKOVÁ

Termín: SRPEN

Typ pokoje: JASNENA1

tel.: 605776518

datum vložení: 07.09.2009 11:35

URČITĚ DOPORUČUJI PRO RODINY S DĚTMI,KRÁSNÉ OKOLÍ V KRÁSNÉM PENSIONU.URČITĚ SE OPĚT VRÁTÍME.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Jan Zifčák, Anna Válková

datum vložení: 06.09.2009 13:27

Nádherné prostředí, ochota lidí, skvělé služby,... Prostě palec nahoru a klobouk dolů!

Pokoje:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

aleš

Termín: 5-9.7.2009

datum vložení: 04.09.2009 17:28

V pensionu jsem byli s rodinou už podruhé - pobyt zcela bez problémů.Ochotný personál,hezké ubytování.Rádi se sem ještě znovu vrátime.

Pokoje:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Soňa Labovská

Termín: 18.8.-23.8.2009

Typ pokoje: suavitas1@gmail.com

datum vložení: 02.09.2009 13:45

Pension Fenix ma zaujal na internete, prostredím, dostupnosťou, službami...no pri príchode mi doslova učaroval už samotným prijatím pána Medeka na recepcii...a naozaj prostredie, služby, personál, zariadenie to všetko len umocňovalo príjemné pocity z nášho pobytu. Veľmi sa nám tam s dcérkou páčilo a určite pri najbližšej návšteve opäť zavítame práve sem. Som rada, že som tu mohla stráviť dovolenku a spoznať príjemných ľudí, pre ktorých práca je zároveň i koníčkom a robia ju so srdcom na dlani, čo sa potom odráža na prístupe, službách i celkovom pôsobení tohto krásneho penziónu. Ďakujeme!

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Milena Borková

Termín: 28.8.-31.8.2009

Typ pokoje: m.borkova@seznam.cz

tel.: 608350525

datum vložení: 01.09.2009 23:07

Vše bylo naprosto perfektní.Děkujeme a rádi zase využijeme Vaše služby .Přejeme Vám mnoho takto spokojených klientů,jako jsme byli mi.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Michaela Vodrážková

Termín: 8/2009

datum vložení: 31.08.2009 14:13

Všem zájemcům o ubytování v Liberci mohu penzion Fenix doporučit. Ubytování i služby jsou na vysoké úrovni. Majitelé se snaží dělat svou práci dobře a skutečně se jim to daří. Za sebe říkám super.

Pokoje:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

strana  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28

16. 12. 2018 | Albína | výměna odkazů | výměna odkazů | Fénix apartmán Liberec | Všechna práva vyhrazena. | optimalizace pro ubytování Liberec

copyright © 2018 Fénix Hotel Liberec. Publikování obsahu bez souhlasu majitele zakázáno. |