CZ | EN | DE | PL
titulní strana kam v Liberci ubytování v okolí recenze hostů odkazy
HODNOCENÍ HOSTŮ

HODNOCENÍ HOSTŮ

Na této stránce vám nabízíme hodnocení původního hotelu psané těmi nejpovolanějšími, samotnými hosty.

Budeme Vám velmi vděční podělíte-li se i Vy o Vaše zkušenosti s pobytem u nás.


Soňa Valentová

Termín: 11.-18.7.2009

Typ pokoje: sonval@seznam.cz

tel.: 732230604

datum vložení: 11.08.2009 19:05

Stravu jsme neměli objednanou, proto nehodnotím. Valentová

Pokoje:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Alena Bartošová

datum vložení: 11.08.2009 18:26

Dobrý den,

ve vašem penzionu se nám moc líbilo.

Alena Bartošová

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Novotných

Termín: 12.7.-15.7.

datum vložení: 11.08.2009 17:34

Skvělé, doporučujeme !!!!

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

J.Bořil

datum vložení: 11.08.2009 12:14

Dobrý den.Trojku za okoli jsme dali jen pro hluk ze silnice. Hezký den.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Luděk Kříž

Typ pokoje: ks-pozorice@vol.cz

datum vložení: 11.08.2009 11:25

Děkujeme za služby na úrovni a doporučujeme tento příjemný penzion dalším hostům.

Pokoje:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Folprecht

datum vložení: 11.08.2009 11:08

.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstar  Služby:starstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Olga Horňáková

Termín: 7.8.-8.8.2009

datum vložení: 08.08.2009 20:31

Ubytování super. Vše čisté a útulné. Pro děti ráj. Snídaně bez chyby. Maximální pohodlí. Všem doporučuji. V Liberci lepší ubytování neznám.Určitě se vrátíme.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Marcela Papoušková

Termín: 4.10. - 6.10. 2009

Typ pokoje: Ara11@atlas.cz

datum vložení: 06.08.2009 08:08

Tento penzionek je naprosto kouzelný.
Na majitelích je vidět s jakou láskou a péčí se o penzion a hosty starají.
Mohu všem jen doporučit, je to naše oblíbené místo a moc rádi se sem vracíme.
Ubytování je pěkně barevný, každý pokoj je jiný, čistý a útulný - navíc je zde klid.
Strava je pestrá a vydatná - oceňujeme samoobslužný bar.
Služby jsou 100% - připojení k internetu, pc.
Personál je milý a vstřícný :-)
Postavení penzionu je velice dobré, pár metrů od lanovky na Ještěd.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

PG

Typ pokoje: petgal@centrum.cz

datum vložení: 19.07.2009 10:46

Ubytování mohu všem doporučit. Čisté, nové, příjemné prostředí, maximální pohodlí. Množství drobných služeb. Vstřícní a příjemní majitelé, kteří pochopili, jak se dělají služby na úrovni.

Pokoje:starstarstarstar  Snídaně:starstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Michal Víšek

Termín: 14.7.-18.7.2009

Typ pokoje: visek.michal@seznam.cz

datum vložení: 18.07.2009 20:50

Moc se nám tam líbilo.Určitě doporučujeme i ostatním.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

strana  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28

16. 12. 2018 | Albína | výměna odkazů | výměna odkazů | Fénix apartmán Liberec | Všechna práva vyhrazena. | optimalizace pro ubytování Liberec

copyright © 2018 Fénix Hotel Liberec. Publikování obsahu bez souhlasu majitele zakázáno. |