CZ | EN | DE | PL
titulní strana kam v Liberci ubytování v okolí recenze hostů odkazy
HODNOCENÍ HOSTŮ

HODNOCENÍ HOSTŮ

Na této stránce vám nabízíme hodnocení původního hotelu psané těmi nejpovolanějšími, samotnými hosty.

Budeme Vám velmi vděční podělíte-li se i Vy o Vaše zkušenosti s pobytem u nás.


Kateřina Mašková

datum vložení: 22.04.2009 20:27

Pobyt u Vás je vždy takovou třešničkou na dortu, ačkoliv bydlíme cca 50 km od Liberce, tak delší víkendy opět rádi strávíme s Vámi. Děkujeme vždy za ochotu a milé zacházení. Cestujeme celkem vzato dost, ale takové služby jako máte v nabídce Vy, to jsme nezažili.Přeji za celou rodinu hodně hezkých dní a budeme se těšit za milé odpočinutí si u Vás.
Se srdečným pozdravem Kateřina Mašková.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Kmetíková Hana

datum vložení: 20.04.2009 13:42

Pension je na velice pěkném místě, z pokojů, kde jsme byli ubytovaní byl nádherný výhled na Liberec. Perfektní je, že se člověk od pensionu dostane tramvají kamkoliv potřebuje do města, ZOO, Botanické zahrady, Plavecký bazén, Aquapark Babylon, ......... Snídaně je vhodná pro všechny typy lidí, je velmi pestrá a výtečná. Personál je vstřícný, dali nám veškeré informace, které jsme potřebovali. Když pobyt shrnu: Je to ideální místo pro všechny. Určitě se sem vrátíme. S pozdravem Hana K. - Pardubice

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Petra B.

Termín: Květen 2008

Typ pokoje: petra.brcakova@seznam.cz

datum vložení: 15.04.2009 20:32

V Penzionu Fenix jsme byli ubytovaní min. rok, původně jsme měli zaplacenou pouze jednu noc, ale nakonec jsme si pobyt prodloužili. :) Penzion je umístěný na skvělém místě a poskytuje skvělé služby (možnost posezení na zahradě, samoobslužný bar, příjemná atmosféra, informace o okolí, nadšení majitelů pro vedení penzionu) Byli jsme naprosto spokojeni a nadšeni, všem doporučujeme! Tento rok jsme se chtěli vrátit do penzionu znovu, ale jelikož jsme si pořídili pejska a Ti do penzionu nesmějí, proto hodnotím služby známkou 4. :) Pokud by se do budoucna změnilo, určitě se velmi rádi vrátíme...

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

J. Stiller

datum vložení: 14.04.2009 21:35

Ich war mit der Service und allem rundum zufrieden!
Die Zimmer sahen in Wirklichkeit viel schöner aus als auf den Fotos.
Die empfohlene Unterkunft war super - Danke!

Ich komme wieder!

J. Stiller

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Stočesovi

Termín: 9.4. - 12.4.2009

datum vložení: 13.04.2009 21:08

Naprostá spokojenost !! Perfektní ubytování a skvělá obsluha. Velice se nám líbilo nekuřácké prostředí jak přímo v ubytování tak i v doporučených restauracích. Konečně standard, který jen prosadit a čudili vyhnat. Rádi se sem někdy vrátíme. Hodnotíme maximem, které jde. Děkujeme Stočesovi

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Vránová Michaela

Termín: 20.3 - 23.3.

datum vložení: 02.04.2009 20:56

Velmi pěkný pension, dvoulůžkové pokoje nejsou největší, ale jsou tak dokonale vybaveny, že jsme za celý pobyt nepřišli na nic co by tu někde nebylo. Děkujeme paní uklizečce, že nám vždy pěkde uklidila :-). Na penzionu Fénix se nám velmi líbí, že su tu nikde uvnitř nekouří a že každý pokoj má své vlastní barvy včetně originálního povlečení.

Pokoje:starstarstarstar  Snídaně:starstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Jana Muricová

Termín: 13.3 - 15.3.2009

Typ pokoje: ja.mu@centrum.cz

datum vložení: 31.03.2009 23:26

Apartmán je skvělý - lepší než foto a prezentace! Snídaně byly super, rozmanité a spusta pečiva. Personál milý, vstřícný a naprosto pohodový! Škoda, že pension fénix nemá hotely po celé ČR! Byli jsem zde naprosto spokojeni a moc dobře se nám tady spalo - určitě doporučíme dál.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

strana  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28

16. 12. 2018 | Albína | výměna odkazů | výměna odkazů | Fénix apartmán Liberec | Všechna práva vyhrazena. | optimalizace pro ubytování Liberec

copyright © 2018 Fénix Hotel Liberec. Publikování obsahu bez souhlasu majitele zakázáno. |