CZ | EN | DE | PL
titulní strana kam v Liberci ubytování v okolí recenze hostů odkazy
HODNOCENÍ HOSTŮ

HODNOCENÍ HOSTŮ

Na této stránce vám nabízíme hodnocení původního hotelu psané těmi nejpovolanějšími, samotnými hosty.

Budeme Vám velmi vděční podělíte-li se i Vy o Vaše zkušenosti s pobytem u nás.


Dagmar s rodinou

Typ pokoje: dagmar@thevilla.cz

datum vložení: 02.03.2013 20:49

S pobytem v hotelu, i když já bych to asi spíše nazvala penzion, jsme byli velice s pokojeni. Rodinný pokoj má svůj vlastní koutek pro děti, jaký skvělý nápad! Snídaně je na české poměry také nadstandardní. Služba kávovaru a čokoládovaru je také přidaná hodnota, kterou každý ocení. Na sjezdovku je to kousíček a tak už jen záleží jaké kdo chytí počasí.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Vaňkovi

Termín: 4.-7.2.2013

datum vložení: 07.02.2013 17:23

Se vším naprostatá spokojenost. Moc rádi tento hotel doporučujeme.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Skopcovi

Typ pokoje: jskopec@post.cz

datum vložení: 14.01.2013 08:34

Maximální spokojenost, doporučujeme všem. Byli jsme s 2 malými dětmi ubytováni v přilehlém aparmánu. Výborná poloha hotelu v klidné čtvrti Liberce kousek od Ještědu a OC Nisa. Čisté moderní prostředí, nadstandardní vybavení interiéru (plno hraček, PC), ochotný personál, který se Vám snaží ve všem vyhovět (nic není problém...což v Čr hosté zatím málokde slyší), široké doplňkové služby... Děkujeme, děláte to dobře ! Rádi přijedeme znovu.

Pokoje:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Zdeněk Linke

Termín: 1.9-2.9.12

datum vložení: 28.11.2012 15:43

Do Liberce jezdím vždy jen na víkend s dětmi, ZOO a Dinopark. Nicméně ubytování i vše okolo je prostě super! A ten božský výhled na Ještěd! Projel jsem hodně hotelů ve světě, ale takový super hotýlek jsem nikde neviděl. Babylon je proti tomu jen nafouklá bublina, mnoho peněz za dnes již omšelý neosobní hotel s nehezkým okolím. O to víc nás mrzí, že nemoc dětí nám překazila repete pobyt nyní v prosinci. Nezbývá než doporučit - jeďte do Liberce, už sám tento hotel za to stojí!

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Ludmila Dvořáková

Termín: 14.10. - 16.10. 2012

Typ pokoje: ludmila.dvorakova.1@seznam.cz

tel.: 725931736

datum vložení: 18.10.2012 22:01

Dobrý den, byli jsme příjemně překvapeni vybavením pokoje, hotelovým servisem, příjemným přístupem personálu, snídaňovým servisem,......... Jasně a
stručně - vše na nejlepší úrovni. V Liberci už jen do hotelu Fenix. Krásný den. Ludmila

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Eva Vasilovčíková

Typ pokoje: eva

datum vložení: 15.10.2012 21:32

Děkujeme za skvělý pobyt. Můžeme jenom doporučiť a doufáme, že se k Vám budeme moci vrátit. Pozdravujeme skvelou paní recepční:)

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Štěpkovi, Tesařovi

Termín: 21-24.9.2012

Typ pokoje: 1stepkova@seznam.cz

datum vložení: 26.09.2012 13:17

Prodloužený víkend v Liberci, v hotelu Fénix byl náš krásný zážitek, hlavně díky luxusním službám. V hotelu všechno funguje tak jak má a někdy ještě lépe, než bychom čekali. Všechno je opravdu perfektní. Ubytování, snídaně a milý personál, zahrada s posezením a spoustou zábavy pro děti i pro ty větší :-). Rádi si pobyt v hotelu i s našimi dětmi zopakujeme. Doporučujeme !!!

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Glosovi

Termín: 21.9.-23.9.2012

Typ pokoje: glos@centrum.cz

datum vložení: 26.09.2012 11:58

Chtěli bychom poděkovat za konfort,který poskytujete.Vše perfektní,všude čisto,milý a ochotný personál.Bohaté a velmi chutné snídaně,navíc bonus ke kávě (kterou jsme si mohli připravit kdykoli ZDARMA !!)- čerstvé palačinky.Prostě luxus! Určitě se někdy rádi vrátíme.Děkujeme

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Lucie Dobrovolná

datum vložení: 25.09.2012 13:33

S přítelem jsme poprvé navštívili penzion Fénix v loni v září 2011 a letos v září 2012 jsme si museli pobyt zopakovat.Byli a jsme s penzionem velmi spokojeni, jak s ubytováním, tak i se službami a se vším, co penzion nabízí.A proto se na další návštěvu opět těšíme a rádi přijedeme znovu.Tento penzion doporučujeme i našim přátelům a známým. :-)

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

Peterkovi

Termín: září 2012

datum vložení: 24.09.2012 22:03

Luxus za slušnou cenu. Vřele doporučujem.

Pokoje:starstarstarstarstar  Snídaně:starstarstarstarstar  Služby:starstarstarstarstar  Recepce:starstarstarstarstar  Okolí:starstarstarstarstar  Celkově:starstarstarstarstar

strana  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28

16. 12. 2018 | Albína | výměna odkazů | výměna odkazů | Fénix apartmán Liberec | Všechna práva vyhrazena. | optimalizace pro ubytování Liberec

copyright © 2018 Fénix Hotel Liberec. Publikování obsahu bez souhlasu majitele zakázáno. |